Péče o výčepní zařízení
Kvalitně ošetřené a načepované pivo je nezbytnou součástí perfektního pivního zážitku.
Základní pravidla
Jak se správně postarat o výčepní zařízení
Péče o výčepní zařízení
Zařízení přepravujte ve svislé poloze (nepokládejte na bok)
Zařízení neumisťujte do blízkosti tepelného zdroje
Nezakrývejte ventilační otvory na bocích a zadní straně zařízení
Připojovací hadici – přívod piva zasuňte do JG spojky na zařízení označení s označením (IN)
Připojovací hadici přívod tlačný plyn zasuňte do JG spojky na zařízení s označením (AIR)
Zařízení uveďte do provozu zasunutím přívodní vidlice el. kabelu do zásuvky 230V/50Hz
Vzduchový kompresor zapněte kolébkovým vypínačem na čelní straně chladiče (kompresor pak již pracuje automaticky – udržuje tlak v KEG sudu na konstantní úrovni)
Po naražení KEG sudu zkontrolujte, zda nedochází k úniku (piva nebo tlačného plynu) na cestě mezi chladícím zařízením a narážecí hlavou
Čepování můžete zahájit minimálně po 10 minutách od zapnutí zařízení
Případné opravy svěřte odborné firmě, je ZAKÁZÁN jakýkoliv zásah do zařízení
Sanitace piva
Sanitace piva